søndag den 30. november 2008

Snerævens adventskalender

(hømf) I anledning af at julen nærmer sig får I kære læsere af Sneræven fra Østgrønlands polarblog denne adventssøndag og efterfølgende tre søndage en adventsoverraskelse.

Tryk på videoen for at få den første adventskaldender:

Glædelig 1. advent (og glæd jer til de næste søndage...)

6 kommentarer:

Ida sagde ...

Det jeg elsker allermest ved snerævens polarblog, det er nu de usandsynligt mange billeder af sneræve, som den kan skrabe sammen! Dog må der være plads til et lille hømf også i denne sag - for hvad sker der for, at flere af billederne går igen igennem sangen?!

Anna sagde ...

En meget smuk samling af sneræve!
Jeg håber dog på lidt udvikling i historien...
Kunne vi evt. få et CSI-snerævehold eller endnu bedre et klasssisk Sherlock Holmes sneræve- plot eller måske et reality-show med sneræven himself som star?

Parkov sagde ...

Kære sneræv,

Selvom jeg sagtens kan forstå skønheden og ømheden i snerævens stolte race, så bekymrer det mig, at du i den grad sætter det sådan i scene. Uden at nævne navne, er der en del der taler om, at sneræven hævder sin race på en måde, som kan ses som en parllel til det nationalromantiske. Det siges tilmed, at snerævene har taget kontrol over de forladte underjordiske missilbaser på Grønland. Ser vi her begyndelsen på en forførelse af snerævene, de første spæde skridt mod en samlet snerævenation - og måske et sneræveimperium?

Martin A. Ibsen sagde ...

Ha - prøv at spille videoen baglens, så er det tydeligt hvad budskabet i virkeligheden er:
"accepter sneræves overlegnhed og underlæg jer den nye ræveorden" "RÆVEN ER STOR og hvid - bøj jer i støvet for dens rævethed"
Man kan også svagt høre lyden af marcherende ræve og masse-bjæffen...
Der er ingen tvivl! Sneræven HAR fundet atombomben under isen og planlægger et præventivt andreb på Færøerne - må gud være os nådig!

Anonym sagde ...

HEY!?

/Færøerne

Thomas Akhøj Ibsen sagde ...

Jeg er overbevist om, at der kommer mere udvikling i denne grove, måske lettere facistiske markedsføring af nuttede hvidpejlsede ræves eventyrlighed.