onsdag den 12. november 2008

En forsvunden Atombombe

Godt at man ikke er en Sneræv fra Vestgrønland. Nye dokumenter som BBC er kommet i besiddelse af fortæller, at da det amerikanske bombefly i 1968 styrtede ned på isen ud for Thulebasen, fandt man aldrig den sidste af de 4 atombomber som flyet medbragte. Denne 1,1 megaton brintbombe ligger således stadig under isen ud fra Thule basen. Hvis jeg var en sneræv fra Vestgrønland, ville jeg bygge et atombeskyttelsesrum i morgen, hømf!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære sneræv jeg vil gerne give dig 100 guldstykker og en hjælpepakke på 700 bn dollers hvis du finder og demontere bomben inden juleaften.

Kh

George

Anonym sagde ...

Kære sneræv!
Eftersom USA er en meget vigtig allieret for Danmark (åh, gid det også var omvendt, snøft!) vil vi også gerne hjælpe med denne meget vigtige eftersøgning! Vi kan stille to ørkenkøretøjer, 10 kr. og en rejemad til rådighed. Men så er det også grønlandske rejer!

Kh

Anders

Thomas sagde ...

حائل الله أكبر ، وفاة sneræve وجميع الذين يؤيدون الامبريالية باستا إنتاج قاعدة ثول.

Åh, vantro snerøv - vi sender titusind muhajedinere til dine kolde stepper for at finde den gave fra store almægtige ALLAH...

Den rettroende muslim.

Sneræven fra Østgrønland sagde ...

George og Anders, har du ikke læst denne blog ordentligt, hømf? Jeg er en sneræv fra Østgrønland og kommer derfor aldrig i Vestgrønland. Og endnu mindre nu, hvor der ligger ligger en brintbombe under isen, hømf!

Hvis I vil finde den bombe må i snakke med en hval eller med sælerne om det. Jeg tror at de Vestgrønlandske Sneræve er for snu til at hoppe på jeres limpinde, Hømf!

Og rettroende Muslim: Der er ikke stepper på Østgrønland kun indlandsis og masser af sne, Hømf! Hvis dine titusinder rettroende muhajedinere skulle komme denne vej må de hellere huske snesko.

Sneræven fra Østgrønland sagde ...

Derimod kunne jeg godt bruge hjælp til at bygge et atombeskyttelsesigloo, nu når I alle vil fare forbi og lede efter den bombe, hømf!

Anonym sagde ...

Din lede sneræv! hvis du ikke demontere den bombe inden juleaften skal jeg sørge for at Grønland bliver invaderet og du selv stillet for en ... krigsret(og hængt).

Og hvad et det for noget sludder med "Øst" og "Vestgrønland"? Der er noget der hedder Thule-basen og så er der GRØNLAND!!!! Så se bare at komme i gang med den bombe din dovne ræv!

George

Sir Didymus sagde ...

Frygt ej Lady George, Hvis sneræven ikke vil finde din atombombe i Labyrinten Vi vil. Tradatrraaa. Hyp Ambrocious, Til angreeeeb! (nej ikke den vej, du ridder mod syd...)

Martin A. Ibsen sagde ...

Hm, Sir Didymus? Er dette snerævens vanvittige hippie-ræve-fætter fra vestgrønland?