lørdag den 19. marts 2011

Hvil i fred Knut (2006-2011)


Isbjørnen Knut er død kun 5 år gammel. Der er ingen forklaring på dødsfaldet og Knut skal gennemgå en obduktion for at fastsætte om der er tale om mord. Dødsfaldet kommer ikke som nogen overraskelse for undertegnet Sneræv fra Østgrønland som mener, at kendisdyret Knut har status af politisk fange, da bjørnen er fængslet uden rettergang kun fordi den er en Isbjørn. Selv om forholdende i Berlins zoo efter sigende skulle være rimelige er Tyskland ikke just kendt for god behandling af politiske fanger (hvem husker ikke Stammhein), Hømf! Undertegnet sneræv lover at følge situationen tæt og snarest følge op på dødsfaldet.

I mellemtiden: Hvil i fred Knut!

2 kommentarer:

Parkov sagde ...

Jeg vidste ikke at sneræve og isbjørne havde så solidarisk et forhold. Jeg troede faktisk at det var en smule anspændt mellem jer deroppe nordpå.

Sneræven fra Østgrønland sagde ...

Hømf! Vi polardyr er altid solidariske med hinanden og jeg vil forvente en lignende sympati for isbjørnene hvis det var mig som blev holdt fanget i en zoologisk have.

Og eftersom isbjørne stort set kun spiser sæler, og vi sneræve mest spiser mus, lemminger og fugleæg har vi sjældent konflikter.