mandag den 1. november 2010

Sneræven som Günter Wallraff - afsløringer af Zorba

Kære læser af Snerævens blog (hømf!)

Som I allesammen ved, er det lang tid siden, at denne Sneræv fra Østgrønland har opdateret denne blog. Det er dog ikke af dovenskab (hømf!), at Snerævens blog ikke er blevet opdateret siden 8. september. Det skyldes altsammen, at Snerævens superfjende slupperklatten Zorba igen har været i offensiven og erklæret Sneræven sin fjendskab.

Zorba (hømf!) er - hvis man lytter til hvad der er alment kendt - indbegrebet af tidens neoliberalistiske kat. Den går ind for det frie marked og har en "liberal" holdning over for klimasituationen såvel som andre dyr. Zorba har udgivet flere tekster om emner som økonomi, liberalisme og markedsmekanismer bl.a. "bestselleren" Detect / Deceive / Dessimate / Destroy om neoliberal økonomi. Udadtil i offentligheden fremstår denne kat som en social og gemytlig charmør, en dygtig teoretiker, og vor tids forbillede for dyr såvel som mennesker, som Animal Magazine skrev i en artikel fra 2008.

Nuvel (hømf!) denne sneræv vil snart afsløre for jer, at der bag denne beskrivelse gemmer sig en skurk som verden sjældent har set. Derfor har denne Sneræv - inspireret af Günter Wallraffs metoder - research og undercover brugt de sidste to måneder på at afsløre denne onde kats kriminelle imperium indefra.

Disse afsløringer vil i de næste par uger kunne læses her på bloggen kendt som (Hømf!) filerne...

Ingen kommentarer: