mandag den 20. oktober 2008

Hvor er I henne?


Nu har jeg, Sneræven fra Østgrønland, snart haft denne blog i to en halv måned og hvor er alle læserne henne? Hømf! Den eneste som har fundet vej forbi er Parkov. Se han har nemlig fundet ud af, at jeg er en såre klog sneræv, nemlig. Men hvor er I andre læsere henne? Hømf! Verden har brug for, at vi sneræve kommer til orde, men det kræver at I lytter med. Hømf!

Men nu til lidt om livet på Østgrånland. Billedet er taget uden for min hule i går. Og som I kan se er polarvinteren for alvor sat sig i gang. Det er koldt og selv isbjørnene holder sig indenfor. Da næbdyrenes gamle forum netop er åbnet igen og jeg vil tilbringe en del af min tid derinde, nu hvor polarvinteren har lagt sig tungt over Østgrønland. Og så tag lige og kom ind på min blog. Hømf!

2 kommentarer:

Ida sagde ...

Jaja, kære sneræv - vist er vi mange, der ikke har været flittige læsere af din nye blog, på trods af, at vi ellers vældig godt kan lide dig og din fornærmet snøftende snude. Men det falder lige tilbage på din egen nydeligt plejede snepels, for hvis man ikke opdaterer sin blog mellem august og oktober, hvordan kan man så forlange, at folk skal kigge forbi hele tide??

Sneræven fra Østgrønland sagde ...

Kære Ida, folk burde bare interessere sig mere for Sneræve fra Østgrønland ligemeget hvor tit deres polarblogge bliver opdateret, Hømf! Vi er nemlig meget spændende os sneræve.

Men trøst dig, kære Ida - så længe denne polarvinter varer ved vil jeg, Sneræven fra Østgrønland opdatere bloggen tit og ofte.