mandag den 6. december 2010

Om at have en facebook profil

Så skete det (hømf!). Efter at kunne se at andre dyr også har fået sig facebook profiler (vi nævner i flæng hunden Theodor Warburton, katten Zorba (hømf!), krebsen Poul) har undertegnet sneræv besluttet sig at melde sig ind i det sociale netværk. Dette er lidt af et skridt for en sneræv fra Østgrønland.
Og her 10 dage efter, at snerævens første Hømf! lød på facebook, har Sneræven 36 virtuelle venner. Og en lille status over, hvad en sneræv kan få ud af Facebook:

Udvid din kontaktflade:
En facebook søgning på ord som snow fox, arctic fox og polar fox afslører, at mange andre sneræve også har besluttet sig til at oprette en profil. Mere end fem andre sneræve accepterer snerævens venneanmodning: Polar foxes all over the world - unite! Også en enkelt isbjørn er blandt nu vennerne. Ukendte personer ønsker venskab med sneræven. Heriblandt en salamander og et par personer med fascination for snerævens hvide pæls.

Bliv inviteret til nye ting og gadgets:
Den første invitation til applikationen Pet Society kommer allerede efter 4 dage. Pet Society er tilsyneladende en applikation, hvor man online kan passe sine kædedyr og go shopping, meet your friends and have a good time, som der står i invitationen. Hvorfor i al verden nogle tror, at en vild sneræv fra Østgrønland nogensinde skulle deltage i et virtuelt fællesskab om kæledyr, er dog helt uforståeligt, Hømf!

Bliv venner med dine fjender:
Facebook kan bruges til at skabe fredelig sameksistens med ens dødsfjender. Fx har skurkekatten Zorba accepteret at være venner på facebook. Sneræven overvejer om den kan blive venner med løgstør rogn, polar mus eller laks, hvis den lover ikke at spise dem online.

Få nye læsere:
Antallet af unikke besøgende på snerævens polarblog er gået fra ca. tre om dagen til omkring otte stykker.

Find kærligheden online:
En ubekendt salamander ved navn Jesus påstår (hømf!), at den er i et kompliceret forhold til sneræven. En anden tysk sneræv udtaler, at sneræven fra Østgrønland are sweet. Der er dog lidt langt fra Østgrønland til Tyskland.

Bliv virtuel ven med din ynglingssneræv på: www.facebook.com/sneraeven.fra.ostgronland

1 kommentar:

Zorba sagde ...

Jeg er for én gangs skyld helt enig, min gode sneræv. Jeg er også ganske tilfreds med at have Dem nær - omend ikke mere nær, end Facebook kan tilbyde. Det er en passende afstand.